Toimitusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan www.co-test.fi tuotteita myy Co-test Finland Oy, Y-tunnus 3107821-4 

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Toimitamme myös EU:n alueelle, ota tällöin yhteyttä etukäteen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä.

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta onnionstore.com -ostoskorin kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.  Käytämme tilausten pakkaamisessa mahdollisuuksien mukaan siistejä kierrätettyjä pakkausmateriaaleja. Uudelleenkäytetyt materiaalit ovat ekologisia ja mahdollistavat toimituskulujemme pitämisen kohtuullisina.

Toimitustavat:

  • paketti noutopisteeseen tai automaattiin) 6,90 €

Kun tilauksesi on lähtenyt matkaan saat sähköpostiviestin, jossa on seurantatunnus paketille.

Maksutavat

Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun valitset www.co-test.fi -verkkokaupan Maksutapa-sivulla luottokorttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä.

Tilausvahvistus

Lähetämme tilausvahvistuksen sinulle sähköpostitse heti tilauksen saavuttua. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli teet tilauksen kirjautuneena, voit tarkastella tilauksiasi sivuilla olevan käyttäjätilin kautta.

Toimitusaika

Postitamme tilauksesi mahdollisimman pian, yleensä jo samana tai seuraavana päivänä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme Co-test Finlandin Facebook-sivuilla ja kaupan etusivulla.

Vaihto ja palautus

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.  Palautus on sinulle maksuton. Jos haluat vaihtaa tuotteen, veloitamme uuden tuotteen lähettämisestä normaalit toimituskulut. Huomaathan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomasta paketista veloitamme Postin laskuttamat palautuskulut.

Ilmoita palautuksesta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen myynti@co-test.fi Lähetämme sinulle sähköpostitse osoitekortin palautusta varten. Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, rahat palautetaan sinulle samalla maksutavalla, jolla alkuperäinen tilauksesi on maksettu.